Pendapatan Pasif Setiap Bulan Dengan

AUTO PAYMENT!

Tawarkan Pelan Bayaran Ansuran

Siapa yang tak suka bayaran ansuran? Lebih-lebih lagi pembeli yang tidak cukup wang untuk membeli. Lazimnya 80% orang tidak membeli kerana harga yang lebih daripada bajet mereka.


Jual Produk Berbentuk Keahlian

Anda buat bisnes produk informasi? Software? Gym? Kelab golf? Gelanggang futsal? Jadikan produk anda berbentuk keahlian dan biarkan Auto Payment menguruskannya.


Terima Bayaran Pelanggan Automatik

Tak perlu anda nak hubungi pelanggan setiap kali dia terlupa buat bayaran bulan seterusnya. Bayaran mereka ditolak secara automatik. Malah, sistem Auto Payment turut menghantarkan email peringatan auto!


PERHATIAN!

Plugin ini hanya dikuasakan oleh Andter Store SAHAJA!

Masih belum memiliki Andter Store? Anda perlukannya untuk plugin ini! Klik button di bawah untuk maklumat lanjut tentang Andter Store dan terus dapatkan jika belum ada!

Andter Store

*FAQs boleh didapati di akhir page ini

Dikuasakan oleh Andter Store

Andter Store merupakan ibu kepada segala plugin atau extension keluaran Andter. Tanpa Andter Store, Auto Payment is almost nothing! Jadi, apa yang best Andter Store ni?

dan Banyak Lagi!

Haa jangan ingat itu saja, nak tahu kena alaminya sendiri...

Dah Tengok Belum?

Tak nampak lagi manfaat Auto Payment kepada bisnes anda? Sebab anda belum tonton video 'Bagaimana Menjana Pendapatan Pasif Untuk Bisnes Anda'. Saya syorkan anda tonton video ini sehingga habis, lepas tu pasti anda akan "Ooooooooooooo....!".

By the way, video ni FREE untuk anda dan sesiapa saja!

Bagaimana Menjana Pendapatan Pasif Untuk Bisnes Anda

Apa Kata Pengguna?

Fahdi Ghazali

Dah berbulan cari sistem Auto Payment membership. Sistem ni power bebenor dan 1st in Malaysia!

Fahdi Ghazali Pengarah Urusan, SIFOO International Sdn Bhd
Wazeen Azizan

Dah 2 tahun cari platform Malaysia yang pengguna boleh terima recurring payment mudah & ringkas. Hampir nak ‘angkut’ software mat saleh semata-mata untuk recurring payment yang boleh support currency RM. Nasib baik ada Auto Payment! Thorbaekkk!

Wazeen Azizan CEO Funemo
Muaz Hadi

Produk mahal jadi halangan diorang(pembeli) nak beli. Bila buka option bayaran ansuran dengan Auto Payment senang-senang ja masuk sales. Piwwit! Patutlah ‘Courts Mammoth’ penuh time dekat raya.

Muaz Hadi Setiausaha, Persatuan Usahawan Internet Malaysia

Jaminan Pulangan Wang 100%

Jika anda tidak berpuashati dengan software ini, anda boleh email kepada kami untuk permohonan refund dalam tempoh 7 hari dari tarikh bayaran. Kami akan pulangkan wang anda 100%.

RM 247

SEUMUR HIDUP!

Untuk 50 Orang Terawal!

**Harga akan dinaikkan setiap 50 kuota!

Adakah anda cukup pantas untuk jadi yang terawal?

TEMPAH SEKARANG

FAQs

Q: Apa Itu Auto Payment?

A: Auto Payment merupakan sebuah plugin untuk Andter Store yang membolehkan pemilik Andter Store menawarkan pelan bayaran secara bulanan atau tahunan kepada pembeli.

Q: Apa Perbezaan Auto Payment Dengan Andter Pay?

A: Auto Payment adalah plugin. Andter Pay pula adalah pemproses bayaran (payment gateway). Tanpa Auto Payment, anda sebagai pemilik Andter Store masih lagi boleh menawarkan bayaran secara kad kredit/debit kepada pembeli tetapi tidak berkonsep bayaran bulanan/tahunan.

Q: Auto Payment Boleh Dipasang di Laman WordPress/Shopify/Instacart?

A: Tidak. Auto Payment hanya boleh beraksi dilaman yang dikuasakan oleh Andter Store sahaja. Namun, jika laman web anda dibina dengan WordPress dan dalam masa sama pengurusan tempahan diuruskan oleh Andter Store, YA anda boleh menggunakan Auto Payment.

Q: Saya Tiada Andter Store. Bagaimana Mahu Menggunakan Auto Payment?

A: Jika anda masih belum mempunyai Andter Store, anda boleh dapatkan sekali bersama dengan Auto Payment. Andter Store merupakan sistem pengurusan tempahan TERBAIK PALING MURAH dengan harga hanya RM 97/tahun.

Copyright© 2017 Andter Store by Andter. All rights reserved.