LIPATGANDAKAN JUALAN ANDA DENGAN MELANTIK AGENT AFFILIATE!

Affiliate PRO Membantu Anda Melantik,
Menguruskan Sistem Affiliate Sekaligus Meningkatkan Jualan Anda

Lantik Affiliate Untuk Menjual

Kini anda boleh melantik agent affiliate bagi mempromosikan produk-produk anda di laman eCommerce dan minisite anda! Tahukah anda yang Lazada dan Amazon juga menggunakan agent affiliate bagi meningkatkan jualan? Anda juga boleh buat seperti mereka!


Sistem Pengurusan Affiliate Anda Cara MUDAH!

Segala maklumat affiliate seperti komisyen, details, dan banyak lagi dipaparkan terus kepada anda. Anda boleh operasikan sistem ini TANPA pengetahuan teknikal!


Jualan Produk Anda Berganda

Semakin ramai yang menjual, semakin lebat jualan. Itulah hipotesis awal untuk strategi marketing ini. Anda ada seorang affiliate, dia tolong promosikan produk anda, close sales, tidakkah anda sudah untung dua kali ganda daripada biasa? Kalau ada lebih daripada seorang affiliate? Haaa...


Anjurkan Pertandingan Affiliate

Strategi ini seringkali mendapat perhatian ramai. Tawarkan hadiah-hadiah yang menarik, confirm ramai orang akan roketkan sales produk anda. Sebab apa? Hadiah boleh dapat, komisyen sales tu dah tentu dapat. Dua-dua dia rembat! Sales anda pun hebat!


(AKAN DATANG) Split Payment Untuk Anda & Affiliate!

Tak perlu lagi bersengkang mata dan pening kepala untuk membuat pengiraan dan bayaran kepada ejen-ejen affiliate anda kerana kami di Andter akan menguruskan komisyen tersebut jika anda menggunakan Affiliate PRO, Andter Store dan Andter Pay dalam urusan jualbeli anda!

Psstt.. Ada benda nak share.. Nak tengok full demo Affiliate PRO?

NAK!

PERHATIAN!

Plugin ini hanya dikuasakan oleh Andter Store SAHAJA!

Masih belum memiliki Andter Store? Anda perlukannya untuk plugin ini! Klik button di bawah untuk maklumat lanjut tentang Andter Store dan terus dapatkan jika belum ada!

Andter Store

*FAQs boleh didapati di akhir page ini

Dikuasakan oleh Andter Store

Andter Store merupakan ibu kepada segala plugin atau extension keluaran Andter. Tanpa Andter Store, Affiliate Pro tak function! Jadi, apa yang best Andter Store ni?

Jaminan Pulangan Wang 100%

Jika anda tidak berpuashati dengan software ini, anda boleh email kepada kami untuk permohonan refund dalam tempoh 7 hari dari tarikh bayaran. Kami akan pulangkan wang anda 100%.

RM 197

setahun

**Harga akan dinaikkan bila-bila sahaja.

BELI SEKARANG!

FAQS

Q: Apa Itu Affiliate PRO?

A: Affiliate PRO merupakan sebuah plugin untuk Andter Store yang membolehkan pemilik Andter Store menawarkan sistem affiliate marketing kepada pengguna/pembeli yang lain.

Q: Lepas Saya Membuat Pembayaran Untuk Affiliate PRO, Saya Boleh Menggunakan Sistem Ini Terus Ke?

A: YA. Anda akan diberikan akses sistem ini di store anda selepas anda membuat pembayaran.

Q: Bagaimana Dengan Tetapan Komisyen Affiliate?

A: Anda diberi dua pilihan bagi menetapkan nilai komisyen yang ingin diberikan kepada affiliate ejen anda. Samaada mengikut nilai peratusan daripada harga produk ataupun nilai komisyen tetap.

Q: Bagaimana Dengan Urusan Pembayaran Komisyen Affiliate Bagi Affiliate Saya?

A: Buat masa sekarang, anda sebagai pemilik store perlu menguruskan pembayaran komisyen affiliate anda secara manual/sendiri. Fungsi split payment akan diperkenalkan bagi plugin Affiliate PRO ini pada awal tahun 2018.

Q: Affiliate PRO? Boleh Dipasang di Laman eCommerce Yang Lain?

A: TIDAK. Plugin Affiliate PRO ini eksklusif hanya boleh digunakan di platform Andter Store. Saya ulangi, hanya di Andter Store.

Q: Saya Tak Ada Andter Store. Bagaiamana Mahu Menggunakan Affiliate PRO?

A: Jika anda masih belum mempunyai Andter Store, anda boleh dapatkan sekali bersama dengan Affiliate PRO. Andter Store merupakan sistem pengurusan tempahan TERBAIK PALING MURAH dengan harga hanya RM 97/tahun.

Copyright© 2017 Andter Store by Andter. All rights reserved.