URUS JUALAN SECARA RINGKAS & AUTOMATIK

Segala kemungkinan dapat dipecahkan dengan adanya Andter Store yang memerlukan 2 minit sahaja untuk membina online store. Tak payah susah payah dah!

APA ANDTER STORE AKAN LAKUKAN UNTUK ANDA?

Bina Kedai Online Anda Tanpa Pengetahuan Teknikal Dalam 2 Minit!

Kita semua tahu yang tidak semua peniaga online seperti anda mempunyai kemahiran teknikal ibarat ninja. Jadi, kami sediakan platform untuk anda setup laman jualan anda sendiri, tunjukkan semua produk anda, mula menerima tempahan dalam masa 2 minit setup sahaja walaupun anda tiada pengalaman membina laman web.


Stok Anda Terjaga, Elakkan Makian Daripada Pelanggan

Stok produk anda habis, kedai online anda masih menjual seperti produk masih banyak. Akibatnya, anda terima cacian dan makian pelanggan. Kami sediakan tetapan automatik. Masukkan jumlah stok (dan update), Andter Store akan berhenti memaparkan produk anda. Jika mahu menerima tempahan preorder, Andter Store menunjukkan statusnya kepada pelanggan anda.


Jalankan Kempen Promosi AUTOMATIK Untuk Tingkatkan Jualan Dan Kurangkan Sibuk!

Apabila anda menjalankan kempen promosi, anda akan menjadi manusia paling sibuk di planet Bumi. Anda perlu sentiasa semak jumlah pelanggan, jumlah stok, pantau statistik dan macam-macam lagi. Lupakan semua masalah anda kerana dengan Andter Store anda boleh tetapkan terlebih awal kempen promosi dan biarkan segala update berubah secara AUTOMATIK .


Dengan Hanya Tahu Menaip, Anda Boleh Paparkan Kelebihan Produk Anda

Kami bina sistem yang mudah untuk anda tulis dan tunjukkan kelebihan produk anda dalam bentuk laman web tanpa perlu anda mempunyai domain, hosting dan sebagainya. Paparan dan konsep yang sangat mudah untuk anda.


Bina Laman Jualan Anda Dengan Single Page!

Kini, anda boleh buat duit online tanpa perlu membina laman web sendiri. Bina Single Page dengan menggunakan Andter Store dan terus menjual secara professional dalam 10 minit!

Fast Forward.


Terima Bayaran Pada Bila-Bila Masa Saja!

Memperkenalkan ANDTER PAY! Anda boleh menerima bayaran melalui kad kredit dan debit pada bila-bila masa secara automatik tanpa perlu mendaftar lagi dimana-mana laman web. Anda akan mendapat akses menggunakan Andter Pay secara PERCUMA selepas mendaftar akaun di Andter Store.

Caj

4% Flat bagi setiap transaksi kredit & debit kad. 1% + RM1 Flat bagi setiap online transfer (FPX).

Settlement

Pemindahan dana kepada anda seawal SATU hari berkerja.

Pendaftaran

Tiada pendaftaran diperlukan dan PERCUMA untuk semua pengguna Andter Store.

Keselamatan

Tiada butiran perbankan atau kad yang akan disimpan.

SELAIN ITU, INI DIA KELEBIHAN ANDTER STORE UNTUK BISNES ANDA..

Andter Store memperkasakan bisnes anda, menaikkan jualan, mengurangkan kesibukan..

LENGKAPKAN ANDTER STORE ANDA DENGAN ADVANCE PLUGINS

Masih di takuk yang sama dan lama, Andter Store menawarkan plugins yang membuatkan Store anda bertambah pantas, efisien dan superb! Dapatkan kesemua plugin Andter Store kerana fungsi bagi setiap satu plugin adalah sangat berbeza dan berguna.

*Plugin ini hanya boleh dikuasakan oleh Andter Store

NEW! AFFILIATE PRO

Tingkatkan jualan dengan 'memasang' sistem affiliate yang akan membantu anda mempromosikan produk-produk anda.  Memperkenalkan Affiliate Pro dari Andter Store! Kini jualan anda boleh meningkat berkali-kali ganda!


Carta Affiliate

Anda dan ejen-ejen affiliate anda boleh melihat carta affiliate sekaligus memberi suntikan motivasi kepada ejen-ejen affiliate anda untuk membantu meningkatkan jualan anda.

Tetapan Mudah

Sangatlah mudah untuk menetapkan sistem ini. Nak join sebagai affiliate pun mudah, tak banyak 'cekadak'. Owner store gembira, semangat affiliate pun membara untuk meniaga!

Luaskan Pasaranmu

Secara tidak langsung anda bukan sahaja dapat meningkatkan jualan produk anda, malah anda sebenarnya telah memperluaskan lagi pasaran. Bisnes, produk dan nama anda telah menjadi bualan hangat pengguna-pengguna diluar sana.

INFO LANJUT

AUTO PAYMENT

Jana pendapatan pasif setiap bulan dengan Auto Payment! Plugin 'panas' daripada Andter Store membolehkan anda menjual produk dengan bayaran ansuran. Paling penting, senang sangat nak setup!


Pelan Ansuran

Mungkin harga produk anda terlalu mahal dan menyukarkan pembeli membuat belian? Tawarkan mereka pelan bayaran bulanan seperti mana Senheng, Courts Mammoth lakukan.

Jual Keahlian

Anda boleh menjual laman keahlian kepada pembeli anda. Atau mungkin anda mengenakan caj bulanan kepada pembeli produk anda. Anda juga boleh menawarkan keahlian kepada pelanggan anda seperti pusat gym lakukan.

Terima Bayaran Automatik

Selepas menetapkan caj bulanan kepada pelanggan anda, plugin ini akan memberi peringatan kepada pelanggan anda dan bayaran ditolak secara automatik daripada kad kredit pelanggan anda atas persetujuan mereka.

INFO LANJUT

TELEGRAM INTEGRATION

Permudahkan lagi bisnes anda dengan Telegram Integration ini kerana segala notifikasi dari store anda akan terus dimaklumkan ke Telegram Messenger anda!


Notifikasi Jualan

Anda akan menerima notifikasi jualan, pendafataran baru, pembayaran, di Andter Store anda dalam 5 saat secara automatik setiap kali jualan berlaku!

Jurusemak Inventori

Tak perlu tertanya-tanya baki kuota produk anda. Taip di Telegram dan pembantu ini akan memberikan maklumat lengkap kepada anda!

Mengira Jumlah Pelawat

Cara paling senang dan cepat untuk mengetahui jumlah pelawat laman Andter Store anda adalah dengan tanya kepada pembantu peribadi di Telegram.

INFO LANJUT

FACEBOOK INTEGRATION

Tambahan feature ini, anda boleh menjalankan Retargetting Ads sehebat syarikat besar seperti Agoda dan Lazada TANPA laman web.


Retargetting

Naikkan sales dengaan teknik Retargetting tanpa perlu laman web sendiri.

Product Catalog

Biar 'Product Catalog' anda sendiri di Facebook dan iklan Facebook anda akan berjalan secara automatik!

Dynamic Ads

Lonjakkan jualan sehingga 73% dengan iklan Dynamic Ads dikuasakan oleh Andter Store!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Jika anda tidak berpuashati dengan software ini, anda boleh email kepada kami untuk permohonan refund dalam tempoh 7 hari dari tarikh pembayaran. Kami akan pulangkan wang anda 100%.

RM 197

SETAHUN

BELI SEKARANG!

Copyright© 2017 Andter Store by Andter. All rights reserved.