PM & Balas Komen Prospek Secara AUTOMATIK

Jimatkan lebih masa anda dan kurangkan kos menggajikan staf untuk kerja mudah seperti ini, biar saja BOT berkerja untuk anda!

Dah tak sabar dah guna Auto PM , nak AUTOMASIKAN  Page saya sekarang!

Masalah yang tiada kesudahan

Anda pemilik atau pengurus Facebook Page, tentu ada masalah dan 'penyakit' yang akan dinyatakan ini.

Bagi saya masalah  sebgeini perkara biasa, kebanyakan di antara kita menghadapi masalah-masalah sedemikian. Malah, ada yang lebih teruk. Tapi takkanlah tiada penyelesaian dan kesudahan bagi permasalahan ini?

  • Kekurangan Masa?

    Anda rasakan 24 jam sehari tidak pernah cukup bagi anda untuk menguruskan perniagaan dan juga rutin harian?

  • Prospek Beralih Arah?

    Hmm saya turut bersimpati.. Tapi betulkah disebabkan anda lambat memberi respons kepada mereka?

  • 'Penyakit M'?

    Jujur, bila terlampau ramai prospek di Page, akhirnya anda akan langkau komen atau terus mengendahkan dan tidak membalas komen mereka. Betul?

Anggap saja masalah dah selesai!

Automasikan Perniagaan Anda 24/7 Siang dan Malam

Permudahkan kerja anda dengan adanya Auto PM dari Andter Bot.

Auto PM mampu berkerja seperti apa yang anda lakukan di Facebook Page perniagaan anda. Membuat pemasaran, melakukan jualan dan meningkat trafik di Facebook Page anda.

  • 24/7 Tanpa Henti

    Bot adalah singkatan kepada robot. Nama pun robot, memang setiap masa tak kira siang atau malam tetap boleh berkerja dan berfungsi!

  • SIFAR Coding

    Anda tidak perlukan pengetahuan tentang coding pun untuk menggunakan Bot Auto PM ini.

  • Closing Jualan POWER

    Bot Auto PM akan terus membalas komen dan menghantar mesej dalam beberapa SAAT sahaja. Prospek mana yang tak teruja dengan layanan pantas anda!

  • TULARKAN Post

    Semakin ramai orang komen di post anda, maka post anda akan lebih mudah ditularkan (viral) oleh Facebook kerana post tersebut mendapat banyak engagement!

  • Kemaskini PERCUMA

    Kemaskini perisian ini akan diberikan secara PERCUMA kepada semua pengguna.

  • Panduan Disediakan

    Jangan risau, panduan ada disediakan. Panduan teks dan juga video, semuanya dikemaskini mengikut spek terkini perisian kami.

Respons Dalam Beberapa SAAT

Kurang daripada seminit yang diperlukan untuk Bot bertindak.

Software ini akan mengesan keyword yang anda telah tetapkan seperti "PM", "Saya nak", "Nak order", atau apa saja. Sebaik Bot dapat mengesan keywords tersebut, komen prospek anda akan dibalas dan sejurus selepas itu Private Message akan terus dihantar ke inbox mereka.

Walaupun jam sudah menunjukkan 4:20 pagi. Prospek tidak akan sempat nak lari, cari yang lain, kerana kelajuan anda memberi respons!

Follow Up Prospek

Hantarkan mesej peringatan kepada prospek

Ada kemungkinan prospek anda terlupa tentang promosi/perkara yang anda telah hebahkan pada mesej anda sebelum ini. Ingatkan mereka semula dengan menghantar mesej susulan menggunakan fungsi Follow Up.

Setiap satu mesej Follow Up dikira sebagai satu (1) kredit. Kredit boleh dibeli secara pukal dengan cas serendah RM10 untuk 500 kredit.

TANPA HAD BILANGAN PAGE & POST

100, 340, 1070 Facebook Page? 100,000 Post? Bot boleh uruskan.

Sekiranya anda mempunyai Facebook Page yang berkoyan-koyan itu, Bot boleh menguruskan TANPA HAD bilangan. Begitu juga dengan post di setiap Page anda. Pasangkan pada kesemua Page anda!

BONUS PERCUMA: 4 Video FB Ads Advance untuk Membantu Anda Mempromosikan Post di Facebook

privacy Kami menghormati privasi anda dan tidak akan spam anda.

"Saya fikirkan dulu ya"

Masih bertangguh? Ragu-ragu dengan software ini? Baca apa yang diperkatakan oleh pengguna-pengguna Auto PM.

Bukti sahih untuk anda. Baca testimoni yang telah kami kumpulkan dari pengguna-pengguna Auto PM. Rata-rata mengatakan...


Jaminan Pulangan Wang 100%

Jika anda tidak berpuas hati dengan software ini, anda boleh hubungi Andter Support Centre untuk permohonan refund dalam tempoh 7 hari dari tarikh bayaran. Kami akan pulangkan wang anda 100%. Permohonan yang melebihi dari tempoh yang diberikan tidak akan dilayan.

Auto PM


RM497

/setahun

Automasikan Sekarang!

Nak Lebih Laju, Lebih Padu?

FAQ

Ada soalan? Lihat dibawah atau hubungi kami

  • q-iconSoftware ni boleh guna untuk FB profile?

    Tidak. Mana-mana software berkaitan Facebook HANYA boleh digunakan untuk FB page sahaja.

  • q-iconAdakah software ini melanggar TOS Facebook?

    Tidak. Kami berusaha sebaik mungkin menghasilkan software yang mesra Facebook.

  • q-iconPerlu ke saya install apa-apa?

    Tidak. Software ini adalah berbentuk web base yang mana anda hanya perlu masuk ke laman web khas kami dan boleh digunakan dimana-mana komputer/laptop.

  • q-iconBoleh guna untuk berapa banyak FB page?

    Sebanyak mungkin. Jika anda ada 100,000 FB page dalam 1 FB profile anda, anda boleh gunakan untuk kesemua FB page anda tu.

  • q-iconBerapa banyak keyword yang software ini boleh detect?

    Tiada had. Jika anda set ‘PM’, ‘nak’, ‘saya’, atau apa saja keyword, maka orang tersebut akan dapat PM dan reply dari anda.

  • q-iconBagaimana dengan security software ini?

    Selamat. Kami tidak mengakses sebarang message dan Facebook anda. Software ini hanya berkerja di belakang tabir sahaja. Kami tidak boleh mengakses maklumat anda didalam Facebook.

  • q-iconBoleh customize jenis komen ke?

    Ya, anda boleh pilih apa saja keyword yang anda mahukan sesuai dengan post anda.

  • q-iconBoleh guna untuk Facebook Group?

    Tidak. Software ini hanya boleh digunakan untuk Facebook page milik anda sahaja.

  • q-iconPerlu bayar secara bulanan atau tahunan ke untuk menggunakan software ini?

    Buat masa ini, anda hanya perlu bayar RM 497 setiap tahun. Kami akan menetapkan ke harga bulanan pada bila-bila masa dari saat ini.

  • q-iconBoleh ke saya guna di smartphone?

    Boleh. Anda hanya perlu smartphone yang mempunyai Internet sahaja.

Copyright© 2018 Andter Bot by Andter. All rights reserved.