"TAK PENING Lagi Kerana Anda Tidak Perlu Lagi Melayan Chatting Dengan Prospek Satu-Persatu! Buat Jualan Mudah Dengan Chatting di PM Secara AUTOMATIK!"

Malah.. Software ini boleh hantar mesej secara pukal dan AUTOMATIK kepada prospek kalau mereka diam tak reply PM kita!

Apa kata mereka yang telah menggunakan software ini?

BONUS PERCUMA: 4 Video FB Ads Advance Untuk Membantu Anda Buat Iklan di Facebook!

privacy We value your privacy and would never spam you

Apa Kelebihan Software Ini?

Balas PM Prospek Dalam 10 Saat Walau Pukul 2 Pagi!

Sebaik saja prospek PM kita di Facebook page, samada mereka mahu tahu tentang produk, software ini boleh membalas PM tersebut dan berchatting dengan prospek serta merta!

Hantar Gambar Atau Katalog Produk Kepada Prospek!

Bila prospek anda ingin melihat gambar-gambar produk, mereka lebih suka tanya di PM atau anda PM mereka gambar berbanding membelek album anda. Dengan Auto Chat, anda boleh hantarkan gambar, fail, atau video juga kepada prospek dan beri pilihan kepada mereka!

Hantar PM Secara Pukal Kepada Semua Prospek!

Biasa kan kalau prospek tu diam lepas tanya beberapa soalan dan anda jawab PM? Sekarang ni tak perlu risau sebab anda boleh Broadcast terus mesej atau PM kesemua prospek anda hanya dengan sekali kerja saja!

Analisa Prospek dan Pelanggan Anda!

Lepas prospek tu berchatting atau PM anda, anda boleh lihat sejarah komunikasi anda dengan prospek-prospek anda. Ini penting supaya kita tahu siapa yang patut kita follow up dan siapa yang kita rasa tak perlu.

Follow Up Prospek Anda Secara AUTOMATIK!

Lepas sehari PM, prospek anda masih tak buat bayaran? Lepas 3 hari pun masih tak buat tempahan? Ini lah gunanya fungsi Follow Up dimana anda boleh tetapkan awal-awal mesej yang ingin dihantar kepada prospek supaya anda tak pening kepala nak PM satu-persatu lagi.

Jaminan Pulangan Wang!

Jika anda tidak berpuashati dengan software ini, anda boleh email kepada kami untuk permohonan refund dalam tempoh 7 hari dari tarikh bayaran. Kami akan pulangkan wang anda 100%

Dapatkan Software Auto Chat Hari Ini!

Harga hanyalah RM 397 SETAHUN RM 197 SETAHUN sahaja hari ini! Harga akan dinaikkan ke RM 397 setahun selepas tamat 250 kuota!

Dapatkan Software Auto Chat SEKARANG Juga!

Tempah SEKARANG!Pembelian anda dilindungi jaminan pulangan wang 100%